Field Scope International

Field Scope International je kompanija koja se bavi istraživanjem tržišta. Sedište naše kompanije je u Londonu. Sa ciljem da se ojača liderska pozicija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, 2016. godine je osnovan Field Scope Int Beograd.

Naša osnovna konkurentska prednost je kombinacija svetskog i lokalnog znanja.

Osnovni proizvod koji pružamo tržištu jeste znanje. Kao „dobavljači” znanja, trudimo se da budemo u samom vrhu na tržištima na kojima radimo. Naši klijenti su neke od najuspešnijih multinacionalnih kompanija.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca

Field Scope Int Beograd je nova kompanija na našim prostorima i težimo rastu i razvoju. Stalno smo u potrazi za talentima koji govore strane jezike.

Šta nudimo našim zaposlenima?

Razvoj karijere nam je važan i naši ljudi neprekidno uče. Nudimo strukturirane procese, alate i kulturu, koji pomažu našim zaposlenima da oblikuju svoje karijere i potpuno ostvare svoj potencijal.

Odnosi su važni – oni koje izgrađujemo sa klijentima i oni koje negujemo interno sa kolegama.

Mi razumemo da izvanredna usluga za naše klijente počinje i završava se sa izuzetnim poštovanjem prema našim ljudima.

Vi ste zaduženi za svoju karijeru, time što vaš profesionalni razvoj postaje proces kojim sami upravljate. Mi vam nudimo priliku da učite i preuzmete inicijativu, kao i da radite uz podršku mentora kako biste sledili svoje interese i radili ono što vam je korisno. Razvojne mogućnosti mogu uključivati učenje kroz posao, zadatke izvan opisa radnog mesta, isprobavanje rada na drugim poslovima, rotacijske programe i rukovodeće programe.