Global Talent

gtsajt

Global Talent program, program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu i nudi mogućnost za stručno usavršavanje u različitim oblastima. Na samom Career Days događaju imaćete priliku da se više informišete o ovom programu i da proširite svoje iskustvo i izvan granica naše zemlje.

Ovaj program pruža studentima i diplomcima širom sveta promenu života, lični i profesionalni razvoj i ispunjenje ličnog potencijala. Više od 60 godina, AIESEC nudi mogućnosti prakse širom sveta, pružajući ih visoko kvalifikovanim i jako talentovanim mladim ljudima – studentima i diplomcima, ali i pružajući kompanijama priliku da prošire svoje poslovanje van postojećih granica, kao i unapređenje istog unutar tržišta poslovanja.

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu web sajt stranicu AIESEC-a srbije ili Facebook stranicu.

Oblast marketinga

Global Talent Marketing je program za one koji žele da steknu profesionalno iskustvo iz oblasti marketinga u internacionalnom okruženju. Oblasti kojima se studenti mogu baviti u sferi marketinga su:
1. Introductory marketing
2. Sales
3. Market reserch
Zemlje u kojima je najveća ponuda ovog tipa praksi su:
INDIJA, KINA, NEMAČKA, BRAZIL, MAĐARSKA, TURSKA, RUSIJA
Poseti za više informacija:

global-talent/marketing/

Oblast informacionih tehnologija

Global Talents IT prakse iz oblasti IT-a su podeljene u nekoliko segmenata prema oblasti rada.
1. Web development and management
2. Mobile application
3. Software Development and Programming
Zemlje
MAĐARSKA, NEMAČKA, HOLANDIJA, KOLUMBIJA, KINA, INDIJA, BRAZIL
Poseti za više informacija:

global-talent/it/

Oblast edukacija

Prakse iz ove oblasi za cilj imaju da obezbede novi, moderniji i bolji sistem obrazovanaj zemljama u razviju. Ucesćem u ovom programu praksi imaćete priliku da razvijajuci svoje profesionalno iskustvo pozitivno utičete na rešavanje jednog od najvecih izazova današnjice- kreiranje novog i boljeg obrazovnog sistema.
Zemlje:
BRAZIL, KINA, INDIJA, KOLUMBIJA, RUSIJA, TURSKA
Poseti za više informacija:

global-talent/education/