Moore Stephens

MOORE STEPHENS Revizija i Računovodstvo d.o.o. je šesta najveća firma za pružanje usluga revizije, računovodstva i finansijskog konsaltinga u Srbiji po kriterijumima ukupnog prihoda i broja zaposlenih, dok se po broju stalno zaposlenih ovlašćenih revizora nalazi na prvom mestu.

Naša osnovna vrednost je kvalitet – bez kompromisa, a naš bazični pristup je prilagođavanje svake pojedinačne usluge individualnim zahtevima svakog klijenta. Naša je prednost da smo dovoljno veliki da možemo pružiti sve zahtevane usluge – lokalno i internacionalno, a da smo ipak još uvek dovoljno mali da ne izgubimo lični kontakt sa klijentima.

Punopravni smo član Moore Stephens International Limited, jedne od najvećih i istovremeno najstarijih međunarodnih računovodstvenih grupacija.

Osim Srbije, zahvaljujući istom jeziku i sličnoj zakonskoj regulativi, u mogućnosti smo da većinu profesionalnih usluga pružimo i klijentima na teritoriji Bosne i Hercegovine i Crne Gore, u kojima još uvek ne postoje firme članice Moore Stephens.

Naša misija:
Da pružanjem usluga visokog kvaliteta i etičnosti stvorimo poverenje na finansijskom tržištu Srbije, na kome revizorska profesija i profesionalne usluge tek treba da zauzmu pripadajuće mesto.

Naša vizija:
Da budemo vodeća domaća firma u pružanju usluga revizije i drugih profesionalnih usluga i najbolja alternativa kompanijama tzv. Velike četvorke.

Naše vrednosti:

  • Kvalitet – bez kompromisa
  • Integritet i poštenje
  • Odgovornost i dostupnost
  • Posvećenost klijentima
  • Društvena odgovornost