O nama

Career Days je najveći sajam praksi i poslova koji mladima pruža priliku da se povežu i započnu svoju karijeru sa vodećim firmama u Srbiji. Sa tradicijom dugom već 27 godina, stvorila se velika mreža mladih i predstavnika vodećih kompanija u regionu, a na taj način uticali smo i na stvaranje boljeg okruženja za zaposlenje, početak karijere i dalji razvoj mladih ljudi. Takođe smatramo da ovim doprinosimo da mladi ostaju u našoj zemlji.Ono što je karakteristično za Career Days jeste da kompanije imaju priliku da se pozicioniraju kao dobri poslodavci i da na sajmu imaju kontakt sa kandidatima po njihovom profilu, stručnim u delatnosti u kojoj firma posluje.

Career Days 2020 se sastoji iz dva dela:

10. i 11. oktobra tokom dogadjaja pod nazivom “Case your career” učesnici će imati priliku da se oprobaju u rešavanju realnih problema sa kojima se moderne komapnije susreću. Kroz dvodnevni case study delegati će zajedno sa partnerom za koga se opredele rešavati poslovne probleme koji nastaju tokom svakodnevnog poslovanja i na taj način prikazati i upotpuniti svoje znanje.

15. oktobar rezervisan je za sam sajam na kome će se svi naši partneri predstaviti posetiocima na svojim štandovima. Tokom svojih 27 godina postojanja naš sajam je ugostio veliki broj kompanija, ali i mladih u potrazi za poslom ili praksom. Učesnici imaju priliku i da se prijave na takozvani “Speed dating” gde će kroz kratke sastanke sa predstavnicima kompanija imati priliku da baš oni obezbede sebi praksu ili posao iz snova. Svoj CV možete ostaviti u našoj bazi koja će biti našim partnerima na raspolaganju.

Ukoliko za sebe smatraš da si mlada i ambiciozna osoba koja želi da postane uspešna u svom poslu, Career days je tu da ti pomogne da pronadjes pravi posao ili praksu! Zato napravi korak i pridruži nam se na najvećem sajmu zapošljavanja i praksi!