Wurth

Globalni tržišni lider u trgovini montažnom opremom i elementima za pričvrščivanje Wurth Grupa je, u svojoj osnovnoj delatnosti, trgovini montažnom opremom i elementima za pričvršćivanje vodeće preduzeće na svetskom tržištu. Trenutno u svom sastavu ima više od 400 preduzeća u preko 80 zemalja i zapošljava više od 66.000 radnika, od čega je 32.000 stalno zaposlenih komercijalista.

Wurth svoj uspeh temelji na uspehu svojih zaposlenih. Mi želimo da svaki novi član našeg tima pronađe više od posla.

Wurth je, bez predrasuda i izuzetaka, prijatelj talenata i dostignuća. Jedini uslov za sve je da delenašu viziju, naše ciljeve, naše ambicije i vrednosti.

Otvorenost

Tradicionalno, Wurth svima nudi iste mogućnosti zapošljavanja. Sa univerzitetskom diplomom ili bez nje, sa ili bez radnog iskustva, osoba sa invaliditetom, žena ili muškarac, sever ili jug, zapad ili istok… Wurth ne pravi nikakvu razliku. Ono što je važno je Vaša karijera i ono što želite izgraditi, Vaše ambicije, Vaša energija i Vaša sposobnost da sa nama delite velike planove za budućnost.

U Wurthu, kao međunarodnoj grupi otvorene kulture, smatramo da je bogatstvo u raznolikosti, da individualne razlike i specifičnosti ne predstavljaju prepreku već upravo suprotno: one su ogroman potencijal napretka. Ta vizija je jedan od temelja naše politike ljudskih resursa, koja se ne zaustavlja na zapošljavanju. Wurth razvija dinamičan plan karijere u kojoj je sve moguće za sve, sve vreme.

Wurth je prisutan u 84 zemlje sveta sa više od 400 preduzeća. Wurth Grupa zapošljava više od 66.000 ljudi širom sveta, uključujući i više od 32.000 predstavnika prodaje na terenu, što je najjača prodajna sila u svetu.

Ovaj uspeh Wurth grupa duguje neprikosnovenoj odanosti svojim temeljnim vrednostima (kvalitet, servis, inovativnost, poštovanje), ali i talentu i zajedničkim ambicijama svojih zaposlenih.

Ako želite da radite u kompaniji čije aktivnosti odražavaju njenu misiju i viziju, a zaposleni žive zajedničke vrednosti, Wurth je pravi partner za Vas.

Uvek smo otvoreni za ljude pune entuzijazma koji poseduju veštine potrebne za rad u okruženju po najvišim standardima. Kompanija Wurth pruža mogućnost za razvoj i međunarodne karijere uz adekvatan sistem nagrađivanja na svim nivoima.

Naša Vizija

Da kao vrhunski kvalifikovan prodajni tim postanemo Br.1 partner profesionalaca.

Naša Misija

Snabdevanje profesionalaca kroz promenu mišljenja.