O projektu

Inspirisani prethodnim iskustvima i željama naših učesnika, potrudili smo se da i ove godine organizujemo sajam koji će lansirati Vašu karijeru tamo gde želite da ona bude. Da bismo uspeli u tome, potrebna nam je Vaša želja i ambicija. Zato, preuzmite stvar u svoje ruke i ne propustite priliku koja Vam se pruža.

Career Days 2018 se sastoji iz dva dela:

    I 18. 05. 2018.- Savremena gimnazija

U cilju što bolje pripreme za naš sajam, organizovali smo nekoliko radionica, pod nazivom „Dan uspeha“, koje će Vam pomoći da kod poslodavaca ostvarite utisak koji se traži. Radionice na temu CV i motivaciono pismo, testiranje u procesu selekcije, simulacija intervjua za posao, držaće Vam predstavnici kompanija poput Delhaize, Mercator... Interaktivnim predavanjem pomoći će Vam da prevaziđete sve poteškoće oko zapošljavanja na najlakši i najbolji način.

    II 19.10.2018.- Tržni centar Zira

Ovaj dan je dan ostvarenja vaših nedoumica i želja.

  • Ukoliko niste sigurni u to šta i gde zapravo želite da radite, na našem sajmu karijere imaćete mogućnost da otkrijete odgovore na sva Vaša pitanja. Predstavnici kompanija će biti tu da Vas posavetuju i porazgovaraju sa Vama. Ne propustite susret koji se retko pruža.
  • Ukoliko želite praksu ili posao, imate mogućnost da ostavite svoj CV ili da se prijavite za speed dating (intervju za posao). Budi baš ti njihov budući praktikant ili zaposlen. Ne dozvoli da drugi zauzmu tvoje mesto.

CV možete ostaviti na stranici Ostavi CV!