Yep inkubatorYEP прича о успјеху: Дијана и Александар посао добили након обуке у...

YEP прича о успјеху: Дијана и Александар посао добили након обуке у производњи

Дијана Петковић и Александар Нестеровић су учесници Kлуба за тражење посла Теслић из децембарске групе (2016), а у марту 2017. су склопили радни однос. 

 Дијана је завршила гимназију док је Александар електричар. На савјет водитеља Kлуба, а пратећи концепт Клуба, одлучили су да њихово прво запослење не мора бити нужно у струци, тако да су се пријавили на неколико огласа, те су тако своје прво запослење пронашли у фирми „Дивос“ из Теслића. Клуб за тражење посла је мјесто у којем млади попут Дијане и Александра, могу добити стручну подршку и савјет како би што прије пронашли запослење, а својим успјехом подстакли остале учеснике Клуба да учине корак даље. 

„Дивос“ је примјер успјешне фирме која је за кратко вријеме с правом добила епитет пожељног послодавца. Пракса овог послодавца је да потенцијалним радницима пружи шансу да се докажу, те су тако Дијана и Александар прошли обуку за руковање машинама које се користе у текстилној индустрији.

dddddd

Након успјешно завршене обуке понуђен им је уговор о раду, који су на обострано задовољство прихватили. Према ријечима једног од власника „Дивоса“ Будимира Смиљића, циљ им је да задрже раднике, науче их одређеним вјештинама и пословима, те да на тај начин имају квалитетну и стручну радну снагу за будући период.

Дијана и Александар су задовољни јер су недуго након школовања пронашли запослење, свјесни ситуације на тржишту рада и ограничене понуде слободних радних мјеста одмах ушли на тржиште рада, како би стицали радно искуство, и самим тим осигурали боље шансе за даље напредовање. 

Преузето:https://www.zzzrs.net/index.php/vijest/klub_za_trazenje_posla_teslic_dvoje_zaposlenih_korisnika/  ')}

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img