back to top
Yep inkubatorYEP прича о успјеху: Учесница Клуба за тражење посла проглашена волонтером године

YEP прича о успјеху: Учесница Клуба за тражење посла проглашена волонтером године

Једна од редовних активности у Клубу за тражење посла су и симулације разговора за посао, а које је Клуб за тражење посла Градишка, у протеклом периоду реализовао у сарадњи са социјалним предузећем “Funky Guerrilla”, којег је основало  Удружење “Мост”, кроз YEP програм локалних иницијатива. 

Прије почетка радионице представљен је програм рада поменутог Удружења, а који укључује рад са дјецом и младима, заштиту животне средине и друштвено предузетништво.

Као резултат ових активности је управо ангажман Зоране Селак која је прошла активности Клуба за тражење посла и од јуна 2016. постала активан волонтер Удружења “Мост”. У децембру 2016. године је проглашена за волонтера године, те награђена за посебан допринос волонтирања у Републици Српској с највећим бројем волонтерских сати и волонтерских програма. Зоранина прича о успјеху је објављена у склопу Календара прича о успјеху за 2017. које можете погледати овдје. 

Радионице-симулације разговора с послодавцем, као и друге активности које су биле предвиђене пакетом подршке сигурно помажу младима у њиховом неформалном образовању, побољшавању њихових вјештина, јачању самопоуздања, а све с циљем да се што брже укључе на тржиште рада.

www.zzzrs.net

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP