Yep inkubatorYEP прича о успјеху: Учесница Клуба за тражење посла проглашена волонтером године

YEP прича о успјеху: Учесница Клуба за тражење посла проглашена волонтером године

Једна од редовних активности у Клубу за тражење посла су и симулације разговора за посао, а које је Клуб за тражење посла Градишка, у протеклом периоду реализовао у сарадњи са социјалним предузећем “Funky Guerrilla”, којег је основало  Удружење “Мост”, кроз YEP програм локалних иницијатива. 

Прије почетка радионице представљен је програм рада поменутог Удружења, а који укључује рад са дјецом и младима, заштиту животне средине и друштвено предузетништво.

Као резултат ових активности је управо ангажман Зоране Селак која је прошла активности Клуба за тражење посла и од јуна 2016. постала активан волонтер Удружења “Мост”. У децембру 2016. године је проглашена за волонтера године, те награђена за посебан допринос волонтирања у Републици Српској с највећим бројем волонтерских сати и волонтерских програма. Зоранина прича о успјеху је објављена у склопу Календара прича о успјеху за 2017. које можете погледати овдје. 

Радионице-симулације разговора с послодавцем, као и друге активности које су биле предвиђене пакетом подршке сигурно помажу младима у њиховом неформалном образовању, побољшавању њихових вјештина, јачању самопоуздања, а све с циљем да се што брже укључе на тржиште рада.

www.zzzrs.net ')}

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img