Generalno6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata

6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata

Uštedite i vrijeme i novac i svaki mjesec osvojite vrijedne nagrade uz Addiko Bank Mobile.

Nakon još jednog mjeseca trajanja Addiko Mobile nagradne igre, izvučeni su dobitnici i desetog kruga, biznis portal za mlade careerdays.rs

Novi i postojeći klijenti Addiko banaka u Bosni i Hercegovini, mogu okušati svoju sreću sve do 31.12.2020. godine, a jedini uslov je da najmanje 3 puta mjesečno, realizuju plaćanje, koristeći uslugu mobilnog bankarstva – Addiko Mobile.

Addiko redovno nagrađuje

Svaki mjesec 6 najsretnijih klijenata osvojit će telefone Samsung A50, bežične slušalice JBL ili prenosne punjače Powerbank Acme.

6 nagrada za 6 najsretnijih addiko bank klijenata
6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata

U desetom nagradnom izvlačenju, najvrjednije nagrade, mobilne telefone Samsung A50, osvojili su Indira Buza iz Zenice i Dragan Stanković iz Prijedora, klijentu Poslovncice Novi Grad.

Addiko Bank dd Sarajevo i Addiko Bank ad Banja Luka nagradile su još po dva klijenta koji su dobili bežične slušalice i prijenosni punjač za telefon, a ove nagrade otišle su u ruke klijentima Addiko poslovnica iz Viteza, Prnjavora, Sarajeva i Istočnog Sarajeva.

6 nagrada za 6 najsretnijih addiko bank klijenata
6 nagrada za 6 najsretnijih Addiko Bank klijenata

Korištenjem usluge Addiko mobilnog bankarstva klijenti jednostavnije i lakše obavljaju plaćanja, ali i štede i vrijeme i novac, budući da su plaćanja putem aplikacije brža, jednostavnija i duplo povoljnija, u odnosu na ona realizovana na šalteru banke.

Do sada je ukupno 60 klijenata Addiko banaka u BiH osvojilo ove vrijedne nagrade, a do kraja godine bit će nagrađeno još 18 sretnih dobitnika.

Addiko banka kontinuirano radi na unaprjeđenju svoje ponude, vodeći računa o tržišnim trendovima, kako bi klijentima ponudila proizvode i usluge u skladu sa njihovim potrebama i očekivanjima.

Više informacija o Addiko banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj poslovnici Addiko Sarajevo i Addiko Banja Luka.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img