back to top
LifestyleZbog čega je doček nove godine Beograd toliko poznat?

Zbog čega je doček nove godine Beograd toliko poznat?

Već dugi niz godina doček nove godine Beograd je najbolja opcija zbog posebne atmosfere u zraku. Zbog velike traženosti već sada možete rezervisati vaše mjestu u jednim od beogradskih klubova, hotela  ili restorana.

Novogodišnju večer provedite u najboljem gradu na Balkanu za provod! Protekle dvije godine bile su burne za sve nas. Iz tog razloga želimo i staru godinu ispratiti i dočekati narednu u što boljem raspoloženju.

Ponude za doček nove polako počinju. Od klubova, planina, restorana, vikendica i trgova svi žele rezervisati idealno mjesto za provod u novogodišnjoj noći.

Tokom cijele godine Beograd priređuje najbolje žurke a 31. decembra je poput šlaga na torti. Novogodišnje zabave predstavljaju kraljicu svih ostalih noćnih provoda u ovom gradu. Možda mislite da je prije oktobra smiješno rezervisati za doček Nove godine ali ako želite u Beogradu osigurati što bolji sto i mjesto onda je ovo najbolje vrijeme.

Početkom ljeta najpopularniji beogradski klubovi, restorani i hoteli nude ponude i mogućnost rezervacija za doček novogodišnje večeri.

doček nove godine beograd
Doček nove godine Beograd u najboljim restoranima i klubovima

Provedite ludu noć u Beogradu

Nova godina u Beogradu nikada neće razočarati i ovo je s razlogom grad koji je među prijestolnicama dobrog noćnog provoda. Postoji raznolika ponuda za ovu večer. Možete Novu godinu dočekati uz najbolje DJ-eve, najljepše hostese i najpoznatije izvođače u jednim od beogradskih klubova.

S druge strane možete vaše mjesto rezervisati u nekom od najluksunizijih hotela i restorana gdje ćete u Novu godinu ući sa poznatim domaćim pjevačima i pjevačicama.

Od house muzike, narodne, folk u Beogradu je raznovrsna ponuda koja će udovoljiti vašem ukusu. Ukoliko ste više fan kafanskog okruženja onda je za vas idealan doček uz tamburaše i dobru hranu. Restoran tri šešira upravo nudi takvu ponudu u čiju cijenu je uključena i hrana.

Naravno, već dugi niz godina splav River i klub Casina by Community priređuju odlične zabave na kojima gostuju najpopularniji domaći izvođači. Za doček nove godine u Casini nastupa popularna Nataša Bekvalac, dok na splavu River zabavljat će vas Damir Čičić, Tea Stoševska i DJ Joker.

Doček nove godine Beograd nudi raznovrsan izbor najboljih mjesta koji garantuju da u punom stilu ispratite staru godinu.

zbog čega je doček nove godine beograd toliko poznat?
Dočekajte novu godinu na splavu u Beogradu

Koliko košta doček nove godine ?

Cijene dočeka nove godine u Beogradu variraju od mjesta do mjesta. Naravno, luksuzniji hoteli i restorani će biti skuplji od noćnih klubova i splavova.

Rezervacije u nekim od klubova i splavova kreću se od 30 eura pa sve do 50 eura. Postoje i klubovi koje nude rezervacije od 10 eura za proslavu novogodišnje večeri.

U slučaju da želite malo mirniju atmosferu ali i dobru zabavu onda cijene dočeka u nekim od hotela i restorana kreću se od 50 eura do 150 eura.

Imajte na umu da i ovdje cijene variraju i zavise od pozicije vašeg stola ali i do hotela. Tako doček nove godine u Hotelu Hyatt Regency, koji važi za najluksuznije i elitne hotele u Beogradu, košta 150 – 190 eura u zavisnosti od pozicije stola. Naravno, postoji mogućnost i barskih stolova koji koštaju 80 eura.

 Svakako da svako mora iskusiti doček novogodišnje večeri u Beogradu. Grad koji je budan cijelih 365 dana i u kojem se dešavaju najbolje žurke u regionu a i šire.

U zavisnosti od vašeg budžeta, muzičkog ukusa i atmosfere koju želite u Beogradu ćete pronaći idealno mjesto za doček. Zbog široke ponude cijene su namijenjene za sve budžete. Na vama je samo da okupite najbolje društvo i organizujete put u jedan od ljepših gradova na Balkanu.

Nakon što prođe doček nove godine Beograd, dan nakon možete provesti razgledajući ostatak grada. Osim dobrog provoda, ovaj grad je poznat po dobroj hrani, ljudima i izuzetnim građevinama koje ostavljaju bez daha.

Stoga, na vrijeme zauzmite vaše mjesto u jednim od beogradskih lokala, hotela ili klubova i osigurajte najluđi i najbolji doček Nove godine.

Pogledajte i ovo:

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP