back to top
Biznis vijestiRođendanski Addiko Red Week: Dupli dobitak za Addiko 2+2 rođendan!

Rođendanski Addiko Red Week: Dupli dobitak za Addiko 2+2 rođendan!

U Addiko Red banci se 31. oktobar tradicionalno obilježava kao datum kada je Addiko brend zvanično ušao na bh. tržište.

Četiri godine poslije, zaposlenici Addiko banke prate istu misiju, fokusa na bitno, tj. na ključne proizvode i usluge, koji klijentima pružaju najveću vrijednost, te na jasne i jednostavne komunikacijske poruke.  

Kao i prethodnih godina, Addiko će svoj rođendan proslaviti zajedno sa svojim klijentima, za koje je pripremljena posebna rođendanska sedmica sa duplim dobitkom, u periodu od 02. do 06.11.2020. godine, u kojoj će svi novi i postojeći klijenti banke moći ugovoriti kredit bez troškova obrade, ali i 20% nižu kamatnu stopu!

addiko
addiko

„Zadovoljstvo nam je već četiri godine biti na usluzi svojim klijentima, za njih obezbjeđivati jasne, jednostavne i stabilne bankarske usluge, te biti njihov partner u rastu i razvoju.

Ove ćemo godine, u okviru Addiko Red Week klijentima omogućiti dupli dobitak!

Vjerujemo da će rođendanska ponuda, kojom smo značajno smanjili kamatnu stopu, te oslobodili klijente troškova obrade kredita, biti dodatni razlog da nam se klijenti pridruže u slavlju“, istakla je Belma Sekavić Bandić, član Uprave Addiko Bank dd Sarajevo.

Snaga naše Banke leži u našim zaposlenima, jednako kao i u našim klijentima. Unatoč ovako izazovnoj godini, maksimalna posvećenost naših zaposlenih i kvalitet usluge koji pružamo našim klijentima uvijek su u fokusu našeg djelovanja. Ovo je period u kojem se, uz naše klijente, želimo posebno zahvaliti i svim našim zaposlenima. Sve postojeće klijente, ali i one koji će to tek postati, pozivamo da zajedno sa nama proslave i ovaj, 4. po redu, Addiko rođendan!“, naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka.

I ovaj put je zahtjev za kredit moguće podnijeti u bilo kojoj poslovnici Banke, putem kontakt centra (pozivom ili mailom), te putem zvanične Facebook stranice Banke.

addiko
Addiko

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP