Biznis vijesti„Crni petak“ u cijelom prosincu za Siemens industrijsku opremu

„Crni petak“ u cijelom prosincu za Siemens industrijsku opremu

Da se ludilo oko velikih popusta za crni petak u Hrvatskoj ne stišava, dokaz je akcija tvrtke Proelektronika, koja je odlučila napraviti veliku promociju do kraja godine na odabranu Siemens opremu za industriju.

U svojoj akciji odlučili su pod bor svojim kupcima ostaviti sve najatraktivnije PLC uređaje, ali i popratnu opremu koju imaju na svojem lageru u Zagrebu. Odabranu opremu možete dobiti po garantirano najboljim cijenama na tržištu, a točni modeli po akcijskim cijenama dostupni su na objavi na linku.

Konkretnije, u pitanju je više modela Siemens PLC-a iz serije S7-1200, uz koje je moguće kupiti i odgovarajuće I/O kartice, LOGO! 8 i razne vrste HMI panela. Iz tvrtke u svojoj objavi ističu kako to nije jedina oprema koju imaju na lageru, a kod njih je moguće dobaviti kompletnu opremu iz Siemens asortimana, uključujući motorne zaštite, sklopke, prekidače i slično.

Što je Siemens i zašto je toliko jak brend u svojoj branši

Siemens je jedan od najvećih svjetskih dobavljača inovativnih proizvoda i rješenja u području industrije, te vodeći svjetski proizvođač sustava za automatizacijsku tehnologiju osmišljenih kako bi odgovarali svim industrijskim sektorima.

Tvrtka je osnovana još davne 1847. godine, a zbog bogatog i dugogodišnjeg iskustva, kao i zbog kvalitetne izrade, smatraju se premium proizvodom, koji je rado viđen u svakom industrijskom postrojenju.

Konačno, trebate li bilo kakvu opremu za industriju, inženjeri tvrtke Proelektronika spremno čekaju na vaše upite, a ova tvrtka, čiji pozamašan portfolio zastupstava ne staje samo na Siemensu, jamac je da će doskočiti svakom vašem izazovu. Izazovite ih.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img