back to top
Biznis vijesti„Crni petak“ u cijelom prosincu za Siemens industrijsku opremu

„Crni petak“ u cijelom prosincu za Siemens industrijsku opremu

Da se ludilo oko velikih popusta za crni petak u Hrvatskoj ne stišava, dokaz je akcija tvrtke Proelektronika, koja je odlučila napraviti veliku promociju do kraja godine na odabranu Siemens opremu za industriju.

U svojoj akciji odlučili su pod bor svojim kupcima ostaviti sve najatraktivnije PLC uređaje, ali i popratnu opremu koju imaju na svojem lageru u Zagrebu. Odabranu opremu možete dobiti po garantirano najboljim cijenama na tržištu, a točni modeli po akcijskim cijenama dostupni su na objavi na linku.

Konkretnije, u pitanju je više modela Siemens PLC-a iz serije S7-1200, uz koje je moguće kupiti i odgovarajuće I/O kartice, LOGO! 8 i razne vrste HMI panela. Iz tvrtke u svojoj objavi ističu kako to nije jedina oprema koju imaju na lageru, a kod njih je moguće dobaviti kompletnu opremu iz Siemens asortimana, uključujući motorne zaštite, sklopke, prekidače i slično.

Što je Siemens i zašto je toliko jak brend u svojoj branši

Siemens je jedan od najvećih svjetskih dobavljača inovativnih proizvoda i rješenja u području industrije, te vodeći svjetski proizvođač sustava za automatizacijsku tehnologiju osmišljenih kako bi odgovarali svim industrijskim sektorima.

Tvrtka je osnovana još davne 1847. godine, a zbog bogatog i dugogodišnjeg iskustva, kao i zbog kvalitetne izrade, smatraju se premium proizvodom, koji je rado viđen u svakom industrijskom postrojenju.

Konačno, trebate li bilo kakvu opremu za industriju, inženjeri tvrtke Proelektronika spremno čekaju na vaše upite, a ova tvrtka, čiji pozamašan portfolio zastupstava ne staje samo na Siemensu, jamac je da će doskočiti svakom vašem izazovu. Izazovite ih.

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP