Biznis vijestiZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA / dm traži nove domaće proizvode!

ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA / dm traži nove domaće proizvode!

I ove godine je pokrenuta društveno odgovorna dm – ova inicijativa ‘ZAJEDNO za bolje sutra, kojom žele dati priliku domaćim proizvođačima da svoje kvalitetne, još uvijek neetablirane i made in BiH proizvode lansiraju na tržište kroz lanac dm prodavnica.

Pozivom za prijavu domaćih proizvoda na inicijativu dm ”ZAJEDNO za bolje sutra” obuhvaćeni su svi domaći proizvođači koji su registrovani kao Pravno lice na teritoriji BiH i čiji proizvodi do sada nisu uvršteni u ponudu nijednog trgovačkog lanca koji posluje u BiH sa dvije ili više prodavnica.

Proizvođači mogu prijaviti proizvod ili liniju proizvoda koji odgovaraju drogerijskom asortimanu dm-a. Odabrani proizvodi će dobiti svoje pozicije na policama dm prodavnica.

Zajedno za bolje sutra je odličan projekat

Prijave za projekat ZAJEDNO ZA BOLJE SUTRA su otvorene do 30.10.2020. godine i moguće isključivo putem formulara za prijavu na platformi www.dm-zajedno.ba.

Detaljna pravila i uslovi prijave, kao i kriteriji za odabir proizvoda objavljeni su na istoj platformi.

Odabranim proizvođačima dm će pružiti savjetodavnu podršku kod dizajna i cjelokupnog vizuelnog identiteta proizvoda, formiranja cijene, procesa ulistanja a podrška će podrazumijevati i marketinšku promociju.

Partnersku podršku u realizaciji inicijative pružit će Startup studio Fondacije Mozaik.

Inicijativom ”ZAJEDNOZA BOJE SUTRA” u 2018. godini je podržano 10 domaćih proizvođača te njihovih 30 proizvoda uspješno plasirano na bh. tržište.

Pridružite im se!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img