back to top
GeekBaterija Samsung S21 Ultra otkrila sve tajne!

Baterija Samsung S21 Ultra otkrila sve tajne!

Baterija Samsung telefona je sve bolja i duže traje.

Svi Samsung-ovi vodeći modeli ove godine svi su objavljeni, pa su se počele pojavljivati ​​i glasine o vodećem modelu Galaxy S21 sljedeće godine. 

Sada se šuška da je kapacitet baterije Samsung Galaxy S21 Ultra koji će se predstaviti sljedeće godine i dalje isti kao ove godine, obje 5000mAh.

Nagađanja medija?

Neki su mediji rekli da će Samsung Galaxy S21 Ultra (SM-G998) koristiti bateriju s brojem modela EB-BG998ABY. Procijenjeni kapacitet ove baterije je 4885mAh.

Stoga će standardni kapacitet novog telefona i dalje biti 5000 mAh, što je slično kao kod Samsung Galaxy S20 Ultra. Kapacitet baterije je jednak.

Slično tome, Samsung Galaxy S21 (SM-G991) bit će opremljen baterijom EB-BG991ABY nominalnog kapaciteta 3880mAh. Samsung svoj tipični kapacitet baterije može navesti kao 4000mAh, što je slično bateriji Samsung Galaxy S20.

baterija samsung
Baterija Samsung postaje sve jača i jala

S Pen uz telefon

Ranije vijesti pokazale su da će Samsung dodati olovku S Pen u gornju verziju serije Galaxy S21.

Vrhunska verzija Samsung Galaxy S21 serije može se zvati Galaxy S21 Ultra. Po prvi puta bit će opremljen S Pen-om. Ovo će biti prvi put da je Galaxy S serija opremljena olovkom.

Galaxy S21 serija bit će opremljena Qualcomm Snapdragonom i Samsung Exynos vodećim procesorima.

Očekuje se da će Qualcommova vodeća platforma sljedeće generacije biti nazvana Snapdragon 875, a Samsungova vodeća platforma sljedeće generacije Exynos 1000.

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP