back to top
GeekSajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom

Sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom

Kao i većina ljudi, volimo gledati filmove i serije, no ponekad to zna biti skupo ili čak nepraktično. Međutim, postoje brojne opcije za besplatno gledanje filmova sa srpskim titlovima, iako nisu sve legalne ili sigurne. U ovom ćemo članku istražiti različite načine besplatnog gledanja filmova na mreži, zajedno s prednostima i manama svake opcije.

Upozorenje odmah na početku. Ukratko, postoji nekoliko opcija za besplatno gledanje filmova s ​​titlovima, ali neke od tih opcija su ilegalne i mogu biti opasne za vaše računalo i privatnost.

Preporučujemo korištenje legalnih opcija za gledanje filmova, kao što su probne verzije usluga strujanja, platforme kao što su Canopy i Internet Archive ili legalne stranice za strujanje filmova koje nude samo legalan sadržaj.

Ako koristite ilegalni streaming filmova ili torrent stranice, budite oprezni i instalirajte antivirusni program kako biste se zaštitili od mogućih virusa i zlonamjernog softvera.

Pa krenimo prvo s opcijama koje nam se nude i koje su prednosti i mane. Pa krenimo prvo s opcijama koje nam se nude i koje su prednosti i mane.

Stranice za streaming filmova

Jedan od najpopularnijih načina besplatnog gledanja filmova online je putem stranica za streamanje filmova, kao što su Popcorn Time, 123movies i Putlocker, dok su lokalno poznati filmovi.co, filmovi.me. Ove stranice omogućuju gledanje filmova i serija bez potrebe za preuzimanjem.

Međutim, mnoge od tih stranica su nezakonite i mogu biti opasne za vaša računala i privatnost.

Ako koristite ova mjesta, preporučuje se da instalirate najbolji antivirusni softver kako biste se zaštitili od mogućih virusa i zlonamjernog softvera.

Također, postoje rizici u smislu ilegalnog skidanja filmova, za što možete biti kažnjeni prema kaznenom zakonu, zbog čega je preporučljivo koristiti stranice koje nude samo legalan sadržaj.

sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom
Sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom

Stranice za dijeljenje videa

Još jedna opcija za besplatno gledanje filmova na mreži su web-mjesta za dijeljenje videa, kao što su YouTube i Vimeo. Mnogi korisnici postavljaju filmove i serije na ove platforme, što vam omogućuje besplatno, legalno i sigurno gledanje.

Međutim, većina filmova koje možete pronaći na ovim stranicama su kratki filmovi ili stariji filmovi, tako da možda nećete pronaći ono što želite.

No, može se pronaći svašta, poput ovog filma koji je objavljen na YouTube servisu. Dok je tu, sve je legalno.

Stranice za dijeljenje torrenta

Još jedna popularna opcija za besplatno gledanje filmova na internetu su stranice za dijeljenje torrenta kao što su Pirate Bay i Kickass Torrents.

Ove stranice omogućuju preuzimanje filmova i serija putem torrent datoteka. Međutim, slično stranicama za streaming filmova, mnoge od tih stranica su nezakonite i mogu biti opasne za vaša računala i privatnost.

Također, skidanje filmova i serija putem torrenta u mnogim je zemljama protuzakonito, pa možete biti kažnjeni kaznenim zakonom. Iz tog razloga preporučujemo da koristite stranice koje nude samo legalan sadržaj.

Besplatne probne verzije usluga strujanja

Netflix,Hulu i Amazon Prime nude besplatne probe svojih usluga, koje traju od jednog do četiri tjedna. Ova probna razdoblja omogućuju vam besplatno gledanje filmova i serija na tim uslugama, ali samo na ograničeno vrijeme.

Prednost ovakvog načina gledanja filmova je što su te usluge legalne i sigurne, a možete pristupiti i novijim i popularnijim filmovima. Međutim, nakon završetka probnog razdoblja morat ćete platiti da biste nastavili koristiti usluge.

Knjižnice i drugi izvori

Također, postoji nekoliko legalnih opcija za besplatno gledanje filmova na internetu koje pružaju javne knjižnice i druge ustanove.

Na primjer, platforma Kanopi nudi besplatne filmove i serije putem knjižnica i sveučilišta, dok Internet Archive nudi besplatan streaming i preuzimanje milijuna knjiga, filmova, glazbenih zapisa i drugog sadržaja.

Ove opcije su legalne i sigurne, a također nude širok izbor filmova i serija za besplatno gledanje. Međutim, u nekim ćete se slučajevima možda trebati registrirati na tim platformama ili imati određeni status u knjižnici ili sveučilištu kako biste dobili pristup tim uslugama.

sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom
Sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom

Filmovi online sa srpskim prevodom

Gledanje filmova online postaje sve popularniji način uživanja u filmovima iz udobnosti vlastitog doma.

S razvojem interneta, sve je veći broj stranica koje nude besplatno gledanje filmova online sa prevodom. Međutim, nije sve tako jednostavno i sigurno kako se čini.

U ovom ćemo članku pogledati neke od najboljih stranica za gledanje filmova online s titlovima, kao i potencijalne opasnosti i rizike koje ova aktivnost može predstavljati.

Najbolje stranice za gledanje filmova online s titlovima – top 5

1. Vrijeme kokica, lokalno poznato kao Popcorn Srbija

Popcorn Time je popularna besplatna stranica za online gledanje filmova s ​​titlovima. Uz veliki izbor filmova i serija, ova stranica je jedna od najpopularnijih stranica za gledanje filmova online.

Međutim, Popcorn Time je nezakonit i može predstavljati potencijalnu opasnost za vaše računalo.

Napravili smo srpsku verziju prikladno nazvane Popcorn Serbia. Jedna je od najpopularnijih stranica za online gledanje filmova sa srpskim titlovima.

Nudi brzo pretraživanje i jednostavno gledanje svih žanrova filmova, uključujući akciju, animaciju, krimiće, horore, znanstvenu fantastiku, rat i sve ostale žanrove.

Gledanje je potpuno besplatno, no brojni oglasi koji financiraju ovu stranicu mogli bi vam otežati gledanje, vjerujemo da ste na to već navikli.

Ova stranica, kao i sve ostale slične tematike, često mijenja svoje web adrese, pa ćete ih morati sami potražiti na Google tražilici, gdje ćete unijeti – Popcorn Srbija.

2. Filmovi online s prijevodom na filmovi.co/eu

Na ovoj stranici moguće je pronaći više filmova za sve profile gledatelja. Nudi široku ponudu filmova, a često mijenja adresu jer je prethodna adresa ove stranice bila filmovi.eu. Dakle, ako vas adresa na adresi odvede na njihovu web stranicu za online gledanje filmova, onda ćete koristiti Google tražilicu.

Kao i Popcorn, ova stranica pokriva sve žanrove filmova i serija, s nekim procjenama dostupnih više od 4000 filmova, a možete ih pretraživati ​​abecednim redom po imenu, žanru, glumcu i na bilo koji drugi način koji koristite.

Vrlo zanimljiva stavka je “popularni filmovi danas” koja se svakodnevno mijenja ovisno o tome što se taj dan najviše gleda na ovoj platformi.

Tako možete vidjeti što gledaju vaši susjedi i lakše odabrati film za sebe. Ako ste ih već sve pogledali, postoji nedavno dodana stavka filmova, pa provjerite što je novo u njihovoj bazi podataka.

3. Besplatno gledanje filmova sa prijevodom bez registracije na filmovi.me (ex Filmovizija)

Mnogi stariji internet korisnici sigurno su čuli za stranicu Filmovizija koja je donijela revoluciju na ovim prostorima po pitanju besplatnog gledanja filmova na internetu.

Postoje i danas, godinama su zbog pravnih razloga morali mijenjati web adresu, a danas rade na films.me

A ovdje je to klasična stranica za besplatno gledanje filmova sa titlovima bez registracije i nudi sve vrste kategorizacije i traženja filmova.

Zanimljiva stavka je da se može pretraživati ​​i po popularnosti na IMDB stranici koja je jedna od najpoznatijih stranica za opise filmova na svijetu.

Filmovizija, odnosno u novom Filmovi.me, ima svoj sustav ocjenjivanja, gdje ispod svakog filma možete vidjeti ocjene drugih gledatelja na toj platformi, kako biste lakše došli do zaključka koji film pogledati.

Ova usluga je također ilegalna, postoje razni pravni i tehnički problemi prilikom korištenja ovih stranica, tako da ćete ovu uslugu koristiti na vlastitu odgovornost.

sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom
Sajtovi za besplatno gledanje filmova sa srpskim prevodom

4. 123 Filmovi: više nisu dostupni 🙁

123Movies je još jedno popularno mjesto za gledanje filmova online s titlovima. Ova stranica nudi širok izbor filmova i serija, od novih do starih klasika.

Međutim, kao i Popcorn Time, 123Movies je bio nezakonit i mogao je predstavljati potencijalnu opasnost za vaše računalo.

Kažemo bio, jer je ova stranica ugašena i nastavila s radom pod drugim imenom, pa ćete malo teže pronaći njihovu stranicu na internetu. Ali spomenuli smo ga, pokušajte ga pronaći.

5. Crackle Crackle – legalno gledajte filmove online

Crackle Crackle je legalna stranica za gledanje filmova online sa prevodom. Ova stranica nudi besplatne filmove i serije za gledanje, iako izbor možda nije velik kao na drugim stranicama.

Međutim, Crackle je legalan i siguran, što znači da neće predstavljati rizik za vaše računalo ili privatnost.

Međutim, ova usluga nije dostupna u nekim regijama, pa joj možda nećete moći pristupiti. Za pristup stranici uvijek možete koristiti VPN, a na našem portalu opisali smo kako promijeniti IP adresu.

Opasnosti i rizici gledanja filmova online sa prevodom

Gledanje filmova online s titlovima može biti protuzakonito i potencijalno opasno za vaše računalo. Korištenje ilegalnih stranica za gledanje filmova može zaraziti vaše računalo virusima i zlonamjernim softverom, što može dovesti do krađe vaših osobnih podataka ili čak oštećenja vašeg hardvera.

Osim toga, korištenje ilegalnih stranica za gledanje filmova na mreži s titlovima krši autorska prava. Korištenje ilegalnih stranica može vas izložiti potencijalnim tužbama i kaznama, što može biti vrlo skupo i neugodno iskustvo.

Legalne stranice za gledanje filmova

Iako postoje legalne stranice za online gledanje filmova s ​​titlovima, one nisu uvijek besplatne. Neke od tih platformi, poput Netflixa, zahtijevaju pretplatu za pristup njihovom sadržaju.

Međutim, plaćanje pravnih usluga za online gledanje filmova s ​​titlovima može biti vrijedno ulaganja jer se te platforme obično pridržavaju zakona o autorskim pravima i pružaju pravno siguran i računalno siguran način uživanja u filmovima i serijama.

Zaključno, iako postoji mnogo stranica za besplatno gledanje filmova s ​​titlovima, većina tih stranica je ilegalna i može predstavljati veliki rizik za vaše računalo i privatnost.

Korištenje legalnih platformi za gledanje filmova na mreži s titlovima može biti sigurnije i sigurnije rješenje, ali često zahtijeva plaćanje pretplate.

Kada birate mjesto za gledanje filmova na mreži s titlovima, uvijek je najbolje biti oprezan i pažljivo razmotriti moguće rizike i posljedice.

eportal.rs

Preporuka za vas

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP