back to top
Biznis vijestiFresh Box – Vaša doza svježeg voća i povrća

Fresh Box – Vaša doza svježeg voća i povrća

Prije tačno godinu dana rodila se ideja Fresh box Market u Sarajevu čiji je cilj bio dostavljati voće i povrće na adresu te dodatna kupovina za klijente potpuno besplatno kako bi što bezbolnije prošli u vrijeme korona krize.

fresh box
Fresh Box – Vaša doza svježeg voća i povrća 4

Kako ističu iz Fresh Boxa ovo je sada prvenstveno porodični posao, u koji je uključena cijela porodica, od najmlađih do najstarijih članova.

”Tačno prije godinu dana smo krenuli sa idejom da izađemo u susret ljudima, posebno starijoj populaciji zbog novonastale situacije. Dostavljali smo voće i povrće na adresu i obavljali dodatnu kupovinu za njih potpuno besplatno. Sve to nas je navelo da pokrenemo svoj mali dućan u kojem prerađujemo voće i povrće, promovišemo i podržavamo domaće proizvode. Samo mali poduzetnici imaju uvid u to koliko je teško početi sa bilo kakvim poslom s obzirom da nemamo nikakvu pomoć od države, nude se razni projekti, ali samo za one koji se bave već dugi niz godina obrtničkom djelatnošću”, istakli su za poslovne.com.

U dućanu Fresh Boxa možete pronaći voće i povrće, te domaće prerađevine.

”Naši proizvodi su bez dodatnih aditiva, sa malim udiom šećera i ne sadrže konzervans. Naši proizvodi su napravljeni ručno i s puno ljubavi i pažnje. U svakom od njih se osjeti spoj domaćeg okusa i kvalitete”, istakli su.

fresh box
Fresh Box, kupujte domaće

Simpatični pokloni Fresh Box

Važno je napomenuti da pružaju mogućnost da svoje namilije iznenadite malim poklonom voćnom vitaminskom korpicom Gift Box-om.

Na njihovim Facebook i Instagram stranicama možete naći mnoštvo proizvoda, recepata i mnogih edukativnih informacija o voću i povrću.

U dućanu Fresh Boxa možete pronaći i raznovrsno začinsko kao i bilje za čajeve.

Kupujući u Fresh Box svakako doprinosimo razvoju svijesti o kupovini domaćih proizvoda od domaćih brendova. Posjetite ih na adresi: Branilaca Šipa br.15.

fresh box - vaša doza svježeg voća i povrća

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP