Biznis savjetiKako zaraditi novac na ClickBank-u ?

Kako zaraditi novac na ClickBank-u ?

ClickBank je jedna od najboljih web lokacija čiji se način plaćanja svodi na činjenicu da kad god prodate njihov mrežni proizvod, stvarno dobijete platu. Danas ćemo dati odgovor na pitanjekako zaraditi novac na ClickBank-u ?

Registrujte se

Registracija na ClickBank je prilično jednostavna. Sve što trebate unijeti prilikom registracije su vaši stvarni lični podaci koje vam traži i društvene mreže. Već nakon toga možete početi zarađivati.

kako zaraditi novac na clickbank-u ?

Kako funckioniše proces?

Kada se registrirate, morate otići na opciju nazvanu “tržnica” i odabrati proizvod koji želite promovisati. Kada odabirete proizvod, morate stvoriti tzv. “Hoplink”, odnosno veza preko koje će kupci moći kupiti proizvod koji promovišete. Nakon toga zadatak vam je da oglašavate taj link najbolje što možete, a to možete učiniti putem svojih web lokacija, blogova, facebook stranica itd. 

Dakle, zarađujete samo kada neko kupi mrežni proizvod koji promovišete. Što se tiče zarade, sve ovisi koji proizvod oglašavate i na koji to način radite. 

kako zaraditi novac na clickbank-u ?
Kako zaraditi novac na ClickBank-u ?

Ko se može registrovati, a ko ne?

Kada je riječ o zemljama regije, važno je napomenuti da korisnicima iz Srbije nije dozvoljeno da se registruju na stranici ClickBank.

Međutim, ako državljani Srbije imaju porodicu u nekoj od susjednih država, poput Hrvatske ili BiH, oni mogu stvoriti račun s njihovim podacima. Ako vam ova druga opcija nije dostupna, onda vam preporučujemo da se prebacite na drugu pridruženu mrežu, a to je Click2Sell.

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija TNT GROUP