Yep inkubatorLOOK2ALL – NAJAM PLATFORME ZA WEB TRGOVINU

LOOK2ALL – NAJAM PLATFORME ZA WEB TRGOVINU

„Kad ti život servira limun, napravi limunadu“, izreka je koja najbolje opisuje životnu priču Lane Pencl. Lana je do augusta 2021 bila zaposlena u Kantonalnoj bolnici Zenica kao voditelj dijaliznih centara, a kako ima oslabljen sluh, Lana se već prije pet godina usmjerila na osposobljavanje za poslovanje preko interneta jer je bila svjesna da će sluh nastaviti slabiti i da će doći trenutak kada neće moći obavljati dotadašnji posao. Završila je obuku za e-commerc administratora i prodaju te je nakon godina edukacija i rada na platformama e-commerca, nastala ideja o biznisu najma web trgovine Look2All.

Look2All se bavi prodajom i najmom web trgovina razvijenu za potrebe malih, srednjih i velikih biznisa. Platforma je bazirana na ASP.net Microsoftovim tehnologijama, a partneri su im nop Commerce i nop Templates što govori o ozbiljnosti i profesionalnosti usluga.

„Osiguravamo vrhunsku stabilnost, neograničeno prilagođavanje, visoke performanse, a klijentima isporučujemo aktivnu web trgovinu za 24 h“, kaže poduzetnica Lana.

Look2All nudi najam web trgovine uz minimalne mjesečne troškove, sa opcijom odustajanja u svakom trenutku bez obaveze. Unutar web trgovine moguće je prilagoditi platformu svim poslovnim procesima i zahtjevima firme. Sve što klijent treba je da popuni formulare za svoje obrasce i proizvode i može odmah da posluje na internetu. Look2All je svoje poslovanje u potpunosti automatizirao tako da je brzina isporuke usluge jedna od važnih karakteristika.

Lana kaže: „Naša on-line platforma nudi razne mogućnosti jednako kako za one koji prodaju robu ili usluge, tako i za one koji prodaju proizvode ili usluge od više dobavljača, a online trgovine su u potpunosti integrisane s društvenim mrežama, SEO optimizacijom,  alatima za marketing , korisničkom podrškom i još mnogo funkcionalnih značajki koje su neophodne za profesionalni online biznis“.

„Želimo da budemo vodeći u primjeru kako kreirati radna mjesta u ugodnom okruženju za osobe s invaliditetom, te omogućiti  poslovanje preko interneta svima. Moj prioritet je zapošljavanje osoba sa invaliditetom i  kada neko kupi ili iznajmi web-shop na našoj platformi, omogućio je i zapravo otvaranje jednog radnog mjesta.“

Lana kaže da se u Inkubator poslovnih ideja priključila kako bi naučila napisati biznis plan i kako je u periodu trajanja obuke samo mislila o biznis planu 😊.  „Inkubatori vas usmjere na to jesu li vaše ideje izvodive i isplative i ja bih na obuku išla i dalje da postoji nastavak, toliko mi je bila korisna i zanimljiva“.

Lana je već poduzela korake i u proširenju usluga koje Look2All nudi te će pored najma web trgovine imati usluge i digitalnog marketinga i prodaje atraktivnih web domena.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img