GeekNajbolji sajtovi za gledanje filmova s prevodom BESPLATNO

Najbolji sajtovi za gledanje filmova s prevodom BESPLATNO

Ovo su najbolji sajtovi za gledanje filmova s prevodom besplatno! Filmovi s prevodom online lista najboljih sajtova za filmove.

Potražio si neke filmove koje si hteo da odgledaš ali nisi uspeo da pronađeš sajt koji ti odgovara? Ili sajtovi koje si našao ne nude dovoljno dobar kvalitet slike?

Iz ovih mogućih razloga pronašao si se ovde kako čitaš ovaj tekst u nadi da će ti nekako pomoći. Nisi pogrešio, u nastavku možeš naći sve ono što tražiš a to su najbolji online filmovi sa prevodom za besplatno gledanje.

Postoje razni sajtovi na kojima možeš besplatno gledati filmove online sa prevodom. Ali nisu svi tako jednostavni i intuitivni za korišćenje.

Na nekim od njih konstantno iskaču dosadne reklame, pa treba znati kako se izboriti s tim i to ćeš naći u ovom tekstu.

Pokazaću ti takođe i sajtove koji nude neverovatan kvalitet slike i širok asortiman filmova, a to sve bez reklama!

Dakle, u ovom tekstu ćeš naći detaljne informacije o tome kako i gde najlakše možeš gledati filmove online sa prevodom, i koji su najbolji sajtovi bez mnogo truda i muka.

Dakle sve ti je jasno o tome o čemu ću pisati u nastavku. Ako ti je dosadno, ostaje ti samo da se udobno smestiš i isprobaš ove najbolje sajtove za gledanje filmova sa prevodom.

Na tebi je da odlučiš koji ćeš od njih da koristiš, u zavisnoti od toga koji ti najviše odgovara.

I na kraju da uživaš u nekom sajtu sa online filmovima sa prevodom i besplatnim gledanjem filmova po tvom izboru.

kako i gde besplatno gledati online filmove sa prevodom

Prije nego što počneš da gledaš besplatno filmove onlajn sa prevodom

Treba da znaš da filmovi koji su nedavno izašli uglavnom se prikazuju samo u bioskopima i nisu dostupni u prodaji ili na internetu.

Pa ako želiš da gledaš filmove online sa prevodom koji je nedavno izašao, savetujem ti da potražiš na raznim sajtovima, pre nego što izgubiš nadu .

U nekim slučajevima desiće se čak i da ih pronađeš, ali, kao što ćeš moći i da primetiš, uglavnom to bude snimak iz bioskopa, dakle veoma lošeg kvaliteta.

Ja ti ipak preporučujem da sačekaš neko vreme dok ne bude dostupna kvalitetnija verzija snimka i da u filmu onlajn sa prevodom. uživaš u što boljoj rezoluciji.

Ne brini za reklame dok gledaš online filmove

Pre nego što počneš sa pretraživanjem online filmova na sajtu, treba da znaš da za skoro svakim klikom koji koristiš za interakciju sa sajtom, pojaviće ti se neka reklama koja može da te zbuni i natera da se pitaš šta si loše uradio.

Ne brini ništa, reklame održavaju najbolje sajtove sa filmovima onlajn sa prevodom u “životu”, pa i zbog toga one moraju biti tu.

Najvažnije od svega, bitno je da umeš da prepoznaš reklamu kada je vidiš.
Ove reklame se uglavnom pojavljuju kao novi prozor na pretraživaču ili van njega, a ti treba samo da ih ugasiš jednostavno na X.

Reklame umeju da budu jako iritantne i agresivne zato ćemo vam prvo predstaviti odličnu opciju gledanja online najnovijih filmova.

Amazon Prime Video

najbolji sajtovi za gledanje filmova s prevodom
Najbolji sajtovi za gledanje filmova s prevodom BESPLATNO

Sa mnoštvom sadržaja, jeftinom cenom i premium funkcijama, Amazonova usluga strimovanja više je od svakog dosadašnjeg iskustva.

Amazon Prime Video recenzija

Amazon Prime Video nudi puno prestižnog sadržaja i omogućava gledanje filmova i serija putem interneta na računaru, pametnom telefonu, televizoru i tabletu.

Amazon Prime Video nudi biblioteku kvalitetnog originalnog sadržaja i pristojnu kolekciju filmova i TV emisija za striming.

Pretplatnici takođe imaju mogućnost preuzimanja sadržaja i čak gledanja 4K, UHD naslova. Povrh toga, Amazon je domaćin impresivnog kataloga serija, emisija i filmova dostupnih za iznajmljivanje ili kupovinu.

Trenutno je promotivni period  7 dana besplatnog  gledanja Amazon Prime Video sadržaja. Možete probati specijalnu promociju i odlučiti da li vam ova usluga strimovanja odgovara uz otkazivanje probnog perioda u svakom trenutku.

Glavne prednosti Amazon Prime Video striminga

  • Gledanje velikog broja filmova i gledanje serija online
  • Mogućnost gledanja filmova I serija na TV,kompjuteru,tabletu,telefonima.
  • Odličan i originalan filmski sadržaj
  • 4K, UHD i HDR-10bit striming
  • Podržava tri strimovanja po nalogu.
  • Omogućava iznajmljivanje ili kupovinu filmova i TV emisija
  • Možete preuzeti na uređaj I gledati offline omiljene filmove I serije
  • Promenite ili otkažite pretplatu u svakom trenutku.

Amazon Prime Video vam omogućavaju pristup sadržaju bez oglasa, osim Amazonovih internih oglasa, koji se u potpunosti mogu preskočiti. Možete imate tri istovremeno strimovanja po nalogu. Ali usluga će vas ograničiti na samo dva istovremena.

Kada se upoređuju usluge strimovanja na zahtev, može se činiti da su sve platforme u osnovi iste. Ali Amazon Prime Video pokušava da promeni jednačinu dodavanjem nekih dodatnih pogodnosti.

Na primer, Amazon Video je jedna od prvih usluga koja nudi 4K HDR sadržaj. Većina Amazonovih originalnih emisija i filmova dostupni su u 4K HDR, zajedno sa nekim drugim naslovima.

Još jedna pogodnost koju volimo kod Amazona naziva se „First Episode Free“. To je poput verzije za strimovanje stanice u Trader Joe’s.

Amazon u svojoj arhivi ima puno serija koje su dostupne samo za iznajmljivanje / kupovinu. Za mnoge od ovih serija usluga će pretplatnicima besplatno dati prvu epizodu.

Ali verovatno usluga koja najviše razlikuje Amazon Video jeste sadržaj koji se može preuzeti. U bilo kom trenutku možete da preuzmete do 25 Amazon Video naslova na uređaje poput telefona i tableta.

(Dakle, ono što mi kažemo je da je ta petosatna vožnja avionom postala mnogo bolja sada kada možete da se opirate Prostranošću.)

Prijavite se na 7 dana besplatnog strimovanja Amazon Video a posle plaćajte 5.99 eura mesečno ukoliko ste zadovoljni I uživate u filmovima I serijama uz opciju da otkažete uslugu u svakom trenutku.

Popcorn Srbija Filmovi online besplatno

popcorn srbija filmovi sa prevodom
Najbolji sajtovi za gledanje filmova s prevodom BESPLATNO

Popcorn je danas jedan od najboljih sajtova na našem tržištu Srbije, kada je reč jednostavnost i kvalitet, gde je moguće gledati filmove online sa prevodom (a i serije), bukvalno na najlakši način, i evo zašto.

Prvo i osnovno, Popcorn sajt za online filmove nudi jednostavan i moderan izgled (sa lepom plavom pozadinom), lako je razumeti gde se šta nalazi i raspolaže minimum funkcija potrebnih za pretragu i pregled, tako da izgleda čisto i, kao što rekoh, jednostavno za korišćenje.

Na Vip filmovima možeš naći najnovije filmove i serije, a za mlađe i crtane filmove.

Na glavnoj Popcorn online stranici možeš odmah da primetiš gomilu filmova ili serija iz raznih godina, ocena i pregleda.

Ako još ne znaš koji ćeš film da gledaš, na glavnoj stranici ćeš naći neki koji bi sigurno pustio.

Ako hoćeš da pretražiš film i filtriraš rezultate, videćeš u gornjem meniju na raspolaganju su razni načini filtriranja online filmova sa prevodom.

Možeš da biraš između više žanrova kao što su: Akcioni, Avantura, Komedija, Dokumentarce itd. Ispod toga, ako ti je želja, možeš da izabereš godinu kako bi izlistao sve online Popcorn filmove koji su izbačeni u tom istom vremenu.

U gornjem delu možeš da primetiš alfabet naređan velikim slovima, odakle možeš da filtriraš filmove po inicijalnim slovom klikom na isto. PopCorn možeš gledati na računaru.

Kada si izabrao koji Popcorn film želiš gledati, jednostavno klikni na ikonicu koji predstavlja naslovnicu i sačekaj da ti se otvori stranica.

Primetićeš na sledećoj stranici veliku crnu kocku (gde bi film trebao da se pusti) sa velikim zelenim dugmetom na sredini.

Pritisni to dugme, ugasi reklame reklame ako se pojave u obliku novog prozora, pa uživaj u filmu (ovaj prozor se otvara u drugom pretraživaču kao što bi reklama, tako da obrati pažnju).

Sačekaj da se Popcorn film u novom prozoru učita, pa uživaj.

Filmovizija jedan od popularnijih sajtova

sajt za gledanje filmova online - filmovizija

Filmovizija je možda jedan od najpoznatijih sajtova na našoj teritoriji kada se radi o filmovima online.

Filmovizija nudi veliku biblioteku online filmova sa prevodom odvojenih u kategorijama za lakše pretraživanje.

Ovde možeš naći klasike, komedije, crtane filmove, horor filmove, crno bele stare trake sve do današnjih najnovijih koje su izašli.

Kada uđeš na sajt Filmovizija, odmah ćeš videti seriju filmova priloženih na glavnoj stranici. To su uglavnom najgledanijih u poslednjih nekoliko dana ili filmovi sa najvećim rejtingom.

Dok se nalaziš na glavnoj stranici filmovizija sajta, dakle u meniju gore treba biti izabrano Home, malo ispod toga možeš da primetiš niz godina.

Kada klikneš na neku po tvom izboru, izbaciće ti sve filmove koji su izašle te iste godine.

Isto gore u meniju, ako predješ mišem preko kartice Movies pojaviće ti se lista koja predstavlja različite žanrove online filmova na sajtu filmovizija (u slučaju da se nista ne pojavi prilikom prelaska mišem, probaj da klikneš na to isto mesto da bi ti se pojavila reklama, ugasi je, pa probaj ponovo).

Klikom na jedan od tih žanrova dobijaš filmove koje odgovaraju istim.

Ako hoćeš da nađeš neki određeni film, gore desno nalazi se polje namenjeno za pretragu filmova. U to polje piše Search movies … i tu možeš ukucati film koji želiš da potražiš.

Znaj da naslov mora da bude upisan tačno bez greške i to na engleskom jeziku. U suprotnom nećeš moći da nadješ ono što tražiš.

Kada si ukucao, jednostavno pritisni na narandžasto dugme sa lupom koji se nalazi desno od polja za pretraživanje i sačekaj da se učita.

Pojaviće se ispod lista filmova koji imaju sličan naziv tome što si ukucao, pa klikni na onaj koji si tražio.

Jednom kada si izabrao i ušao u online film, na stranici koja će ti se pojaviti potrebno je da spustiš (ili skrolaš) na dole i primetićeš sliku koja je skoro preko celog ekrana sa tasterom play na sredini.

Pritisni na to dugme (pojaviće ti se reklame više puta ali ti budi uporan i pozatvaraj) i, ako se pojavi, sačekaj neko vreme da prođe video reklama koja se pojavljuje na mestu gde treba film da se prikaže (ako pogledaš dole, možeš da vidiš žutu liniju kako polako teče, to znači da je reklama u toku).

Kada se reklama završi opet klikni na dugme koji predstavlja play i uživaj u filmu na filmovizija sajtu.

FILMOVI.EU Besplatni online filmovi s prevodom

gledati filmove online na filmovi.eu

FILMOVI.EU je jako kvalitetan sajt na kom možeš gledati besplatne online filmove sa prevodom.

Veoma je jednostavan za korišćenje, napravljen je u potpunosti na srpskom jeziku i, najbolja karakteristika, filmovi eu nije toliko invazivan reklamama kao što je slučaj kod drugih sajtova za besplatno gledanje filmova.

Još jedna karakteristika ovog sajta filmovi eu što ga daleko izdvaja od drugih jeste da na njemu postoji kategorija posvećena u potpunosti domaćim filmovima.

Gore desno u polje Upiši naziv filma za pretragu možeš potražiti film po tvojoj želji. Ispod, u crvenom meniju, možeš izabrati izmedju različitih žanrova filmova.

Kada si izabrao film i kliknuo na njega na sajtu filmovi eu, otvoriće ti se stranica gde je potrebno da spustiš (ili skrolaš) na dole dok ne naiđeš na snimak sa tasterom play na sredini.

Klikni na dugme i zatvori reklamu koja će ti se pojaviti. Ponovi to još jednom i uživaj u filmu.

Filmovi.me

gledati filmove online sa prevodom - sajt filmovi.me

Sajt koji nudi širok spektar filmova, serija i crtaća jeste baš Filmovi.me.

Dobra stvar kod ovog sajta jeste da je napravljen u potpunosti na srpskom jeziku pa je lako razumeti gde se šta nalazi.

Mislim da nije potrebno da naglasim da su svi filmovi i serije na raspolaganju sa prevodom.
Filmovi me je takodje poznat i dobra karakteristika istog jesta da radi dosta brzo.

Na Filmovi.me imaš  mogućnost da se prijaviš prelaskom gore desno na Dobrodošli Gost, Prijava zatim klikom na Prijava u padajućem meniju koje će se pojaviti. Izaberi svoje korisničko ime, unesi Email adresu i šifru i klikni na zeleno dugme Registracija.

Ako se registruješ dobiješ opciju kojom možeš “dodati” film koji se još ne nalazi na sajtu, tako što ćeš administratorima Filmovi.me proslediti naslov i opis istog.

Oni će kasnije obraditi tvoj zahtev. Da bi to odradio predji mišem gore desno na Zdravo, korisničko-ime i klikni na Dodajte film.

Registrovanjem na Filmovi me takodje dobijaš mogućnost da filmove dodaš u sopstvenu listu zelja da bi mogao kasnije, u nekom drugom trenutku, da ih odgledaš.

Tvoja lista se nalazi gore desno prelaskom na Zdravo, korisničko-ime, pa u padajućem meniju koji će se pojaviti klikni na Omiljeni filmovi.

Film dodaješ u omiljene tako što ćeš prvenstveno ući u katalog filmova klikom na Filmovi gore u meniju ili pretragom u polje koje se nalazi gore desno pod nazivom Unesite naziv, godinu, žanr….Udji u film klikom na istog i ispod prozora gde se prikazuje film, nalazi se dugme Dodaj u omiljene.

Ako hoćeš da pustiš neki film, jednom kada si ušao u jedan po tvom izboru, primetićeš prozor koji prestavlja scenu sa znakom play na sredini.

Kada klikneš na to dugme, pojaviće ti se reklama u odvojenom prozoru. Ti treba samo da je ugasiš, da se vratiš na film i da opet klikneš na dugme play. Ponovi process par puta i na kraju će tvoj film početi na sajtu Filmovi me.

Preporučujem ti da onda kada želiš da pauziraš film iz bilo kod razloga, da to uradiš tako što ćeš pritisnuti SPACE na tastaturi. Ovim ćeš izbeći reklame koje bi se pojavile u slučaju da koristiš miš.

Gledanje filmova online zaključak 

Gledanje filmova online kod kuće omogućava vam maksimalan komfor, dok se dok se relaksirate zabavom.

Pored toga, imate i pristup omiljenim filmovima. Ovih dana su vam na raspolaganju tona filmova čiji će streaming i dalje rasti.

Nadamo se da smo vam ovim informacijama olakšali način kako da se uputite u najbolje sajtove za besplatno gledanje filmova online sa prevodom.

PAŽNJA: Ovaj tekst vodič služi samo za informisanje. Ne odgovoramo u slučaju da ove informacije koristiš na pogrešan način.

Pogledajte i ovo:

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img