back to top
Online zaradaOnline Zarada Gledanjem Reklama

Online Zarada Gledanjem Reklama

Online zarada gledanjem reklama nije prevara. Iako ovo može zvučati kao da je predobro da bi bilo istina ili čak prevara, zapravo je sve prilično jednostavno.

Online zarada gledanjem reklama je sve učestalija vrsta prihoda za mlade. Marketing je jedna od najvažnijih stvari koje svaka tvrtka može učiniti kako bi svijet upoznala sa svojim proizvodima i uslugama.

Marketing proizvoda je toliko važan za opstanak poduzeća i, na kraju, za uspjeh, da donosi najviše proračunskih dolara. Mnoge tvrtke ulažu ogromne novce u svoj marketinški proračun.

Kako je internetska povezanost i dalje postajala sve brža i sposobnija za obradu većih podatkovnih kapaciteta, video oglasi su počeli zasjenjivati ​​ostatak marketinških napora tvrtke.

Od tradicionalnih oglasa do pregleda proizvoda i vodiča, viralni sadržaj se pokazao pravim medijem za tvrtke da učinkovito distribuiraju svoju poruku, nudeći vrlo fleksibilan i zabavan način za to. Svakako pogledajte i najpopularnije hashtagove za TikTok kako biste dobili više pratitelja.

S druge strane, ako ljudi ne vide videozapise, oni nemaju učinka. Tvrtke plaćaju oglašivačkim platformama puno novca da bi svoje videozapise postavile pred gledatelje. Ali ne bi li imalo više smisla plaćati izravno korisnicima?

I upravo zbog toga novac možete zaraditi gledajući oglase – gdje novac dobivate umjesto od velikih tvrtki. Postoje web stranice ili aplikacije koje zapravo omogućavaju online zaradu gledanjem reklama.

Te tvrtke surađuju s oglašivačima ili brandovima koji bi željeli promovirati svoje proizvode ili usluge putem mrežnih TV, filmskih ili video kanala.

Oglašivači plaćaju tim tvrtkama, a one zauzvrat dijele prihod s članovima, korisnicima i pretplatnicima.

Možete početi zarađivati ​​prijavljivanjem u tvrtke koje plaćaju gledanje, pa čak i slušanje reklama. Za to možete upotrijebiti računalo ili možete instalirati aplikaciju za telefon koju su predstavile neke od ovih tvrtki.

Plaćanje za gledanje oglasa putem interneta može vam brzo donijeti gotov novac, ali neće vas preko noći stvoriti milijunašem. Unatoč tome, još uvijek je sjajno za zaraditi nešto dodatno sa strane.

Ako vam se plaća za gledanje oglasa na mreži, možete povećati zaradu dodavanjem komentara, doprinosom ocjenama i upućivanjem prijatelja na neke od usluga.

Govoreći o jednostavnim stvarima koje možete učiniti da biste putem interneta bili plaćeni iz udobnosti svog doma, novac možete zaraditi i od gledanja videozapisa na YouTubeu, a ako volite igrati igrice online, novac možete zaraditi i na mreži na vašem telefonu.

online zarada gledanjem reklama
KAKO ZARADITI ONLINE Online zarada gledanjem reklama je super riješenje!

Kako mogu dobiti platu za gledanje oglasa

Svaka će web lokacija korisnicima platiti različito, zato uvijek provjerite na web stranici kako biste vidjeli kako i kada možete početi primati uplate. Općenito govoreći, možete očekivati ​​da će postupak izgledati otprilike ovako:

Gledajte videozapise kako biste skupljali bodove – svaki videozapis koji pogledate pomoći će vam da osvojite bodove.

Mjenjačnice – Bodovi se mogu zamijeniti za podizanje gotovine ili poklon kartice nakon što dosegnete minimalni iznos za podizanje.

Obrada – Isplata gotovine obrađuje se u skladu s pravilima tvrtke, a novac ili poklon kartica začas će vam stići.

Gdje mogu gledati oglase za novac

Postoji niz web stranica koje ljudima nude mogućnost gledanja video oglasa za novac. Te tvrtke izravno surađuju s tvrtkama koje proizvode videozapise kako bi svoje oglase postavile pred kupce.

Sve što trebate je prijaviti se, koja je obično besplatna, i spremni ste za polazak. Mnogi od njih čak nude bonuse za registraciju i preporuke koji vam pomažu da zaradite više novca brže nego ikad prije. Pogledajte i kako zaraditi novac na Onlyfansu kao potpuni početnik.

online zarada
online zarada gledanjem reklama je jednostavan način zarade novca

InboxDollars

Kada je riječ o plaćanju za gledanje video oglasa, InboxDollars je ime koje se obično javlja često.

Inbox dollars je popularno web mjesto za nagrađivanje i istraživanje koje je izvrsno za zarađivanje dodatnog novca u slobodno vrijeme.

Uz bonus od 5 dolara, samo za prijavu, Inbox dollars nude nekoliko različitih načina zarade, a gledanje video oglasa jedan je od najboljih načina.

Isplate se mogu izvršiti na razne načine, od primanja čeka kod kuće do elektroničkih poklon kartica ili jednostavno doniranja novca vašoj omiljenoj dobrotvornoj organizaciji.

Kako zaraditi gledanjem reklama uz MyPoints

MyPoints samo za prijavu nagradi sa 10 dolara. Isplata novca može se obaviti putem Amazon ili Visa poklon kartica što vam daje priliku da uštedite novac prilikom kupnje.

MyPoints je aktivan od 1996. godine, što ga čini jednim od prvih mjesta koje nude takav program. Štoviše, nude široku paletu videozapisa, uključujući holivudske tračeve i izvještavanje o događajima poput Zlatnog globusa.

  • Jedna od prvih web lokacija koja nudi plaćanje za gledanje videozapisa
  • Možete odabrati PayPal, poklon kartice
  • Bonus za registraciju od 10,00 USD

Ocjene Nielsen TV-a

Nielsen djeluje nešto drugačije od ostalih web stranica. Za početak je to samo na pozivnicu, tako da nema postupka prijave.

Umjesto toga, morat ćete imati otvoreno oko na pristigloj pošti. Ako odaberete, pridružit ćete se obiteljskom programu Nielsen i dobiti naknadu za članstvo u programu.

Ne postoji web stranica s Nielsenom. Umjesto toga, platit ćete za gledanje televizije.

Podaci koje Nielsen prikuplja prodaju se mrežama. To omogućuje kabelskim i televizijskim tvrtkama da odluče koje su emisije najpopularnije i koje trebaju ići.

Online zarada gledanjem reklama na SuccessBux

Članovi SuccessBux-a tvrde da su s ovom tvrtkom zaradili više od 25.000 američkih dolara, što uopće nije loš novac.

Plaćate za gledanje videozapisa, a prihod možete povećati obavljanjem drugih zadataka, poput upućivanja novih članova u program Success Bux.

Minimalni iznos za podizanje je 1,00 USD, što možete učiniti putem PayPala ili drugih procesora plaćanja.

Osim gledanja videozapisa, Success Bux nudi i niz drugih aktivnosti koje vam omogućuju zaradu dodatnih prihoda, uključujući slušanje audio zapisa i surfanje webom:

  • Minimalna isplata 1,00 USD
  • Različiti procesori plaćanja
  • Različiti načini zarade
online zarada gledanjem reklama
Online Zarada Gledanjem Reklama nije jednostavan posao

Online zarada gledanjem reklama na Slidejoy

Slidejoy nudi pametan način koji će vam pomoći zaraditi novac u pokretu. Postoji aplikacija za Android koju možete instalirati izravno iz trgovine Google Play.

Jednom instalirana aplikacija koristi zaključani zaslon kako bi vam prikazala oglase koji bi vam mogli biti zanimljivi.

Oglasi se prikazuju prema algoritmu, što znači da ne možete kontrolisati koliko ćete zaraditi.

Plaćanje se vrši u obliku karata – koje možete zamijeniti za gotovinu.

Gotovinu možete koristiti za dobivanje poklon kartica ili zatražiti PayPal prijenos novca.

QuickRewards zarada gledanjem reklama

QuickRewards nudi brza plaćanja koja možete podići već od 0,01 dolara prilikom odabira PayPal-a ili 5,00 dolara ako se odlučite za poklon karticu.

Paypal prijenosi izvršavaju se u roku od 72 sata, dok se poklon kartice šalju u roku od tjedan dana.

Ako se odlučite za poklon kartice, možete birati između Amazon-a, Disney-a ili Walmart-a.

Ukupno QuickRewards nudi više od 50 različitih načina da iskoristite bodove, čineći ovo uistinu opsežnim programom koji vam može pomoći u troškovima na mnogo različitih načina:

  • Podizanje gotovine kreće se od 0,01 USD
  • Preko 50 mogućnosti otkupa
  • Brza obrada plaćanja

Postoji mnogo različitih načina za zarađivanje putem interneta.

Gledanje video oglasa za novac obično se zanemaruje, ali nadamo se da vas je ovaj članak uvjerio da možete dobro zaraditi dodatni novac sa strane.

Možda vam neće biti dovoljno novca da vas obogati, ali zasigurno vam može pomoći da napravite ušteđevinu.

PROČITAJTE I OVO:

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP