back to top
Yep inkubatorYEP inkubator poslovnih ideja: City Cars Rent a Car Tuzla – zaštitne...

YEP inkubator poslovnih ideja: City Cars Rent a Car Tuzla – zaštitne mjere i nova vozila za sigurnost i ugodnost klijenata

City cars rent a car agencija Tuzla osnovana je 2018. godine sa ciljem da Tuzlacima ali i turistima iz drugih gradova ponudi vrhunsku uslugu iznajmljivanja vozila i prevoza putnika. City Cars rent a car agencija nudi iznajmljivanje različitih vozila, od onih iz niže do onih iz najviše klase. City Cars proširio je vozni park u protekloj godini i trenutno broji 15 automobila i to: 1 Peugeot, 5 vozila marke VW Golf, 3 vozila VW Touran Passat i Polo, 1 Audi, 1 BMW, 2 vozila marke Mercedes, 1 Opel i 1 Seat. Cilj ove agencije je da pruži širok asortiman automobila koji će odgovoriti i udobnošću i cijenom svim potencijalnim klijentima.

Kao i na sve biznise iz oblasti turizma, COVID 19 pandemija imala je uticaj i na poslovanje ove agencije, međutim, kako ističe direktorica City Cars rent a car agencije Amila Dizdarević, sa popuštanjem mjera nadležnih organa i otvaranjem granica za posjetioce Bosne i Hercegovine, kao i ponovnim početkom rada tuzlanskog aerodroma, nadaju se povratku dosadašnjih klijenata, kao i novim klijentima.

“Novi početak sezone očekujemo od 15.06. jer je EU od tog datuma najavila otvaranje granica koje su trenutno zatvorene zbog COVID 19 pandemije. Inače, jedan od najznačajnijih perioda sezone za sve rent a car agencije, posebno našu, a to je period proljeća i praznika u našoj zemlji, je prošao, ali smo nastojali iskoristiti taj period za pripremu vozila i predstojeću sezonu”, ističe ova preduzetnica iz Tuzle.

U Agenciji City Cars rent a car nisu bili “skrštenih ruku” u periodu u kojem nisu radili tokom pandemije COVID 19 i s tim u vezi, Amila naglašava “Period u kojem nismo radili iskoristili smo za generalno dubinsko pranje i dezinfekciju kompletne flote vozila naše kompanije prema standardima Svjetske zdravstvene organizacije. Također, pažnju smo usmjerili i na pripremu novih promotivnih materijala kako bismo spremno dočekali dan kada će turisti ponovo početi dolaziti u naš grad”.

Pored generalne dezinfekcije koja je urađena, u svrhu osiguranja osjećaja sigurnosti i udobnosti za svakog klijenta, Agencija City cars rent a car će nakon svakog korištenja automobila od strane klijenata, izvršiti dezinfekciju vozila.

Inače, kako bi se približili klijentima, pogotovo onima koji dolaze iz drugih zemalja u BiH turistički ili poslovno, City cars nudi i mogućnost online rezervacije vozila putem njihovog web sajta, tako da svaki potencijalni klijent može iz udobnosti svog doma da rezerviše automobil koji mu treba. Agencija nudi i mogućnost plaćanja unaprijed ili nakon završenog ugovora o rentiranju uz dodatne pogodnosti za kontrolu troškova.

City Cars rent a car Tuzla je poslovni poduhvat koji je stručno i finansijski podržan u sklopu YEP inkubatora poslovnih ideja kojeg su, u 2018. godini, na području grada Tuzla zajednički pokrenuli Projekat zapošljavanja mladih (YEP) koji se provodi uz podršku Švicarske agencije za razvoj i saradnju (SDC) i Grad Tuzla.

Više informacija o City cars agenciji kao i o uslugama koje nudi možete pronaći na:

City Cars Rent a Car web: www.citycars.ba

City Cars Rent a Car FB: https://www.facebook.com/citycars.rentacartuzla/?ref=py_c

City Cars Rent a Car FB Insta: citycarstuzla.rentacar

Podsjetimo se i promo videa ovog biznisa, rađenog u sklopu stručne podrške za biznise iz YEP inkubatora poslovnih ideja.

Projekat zapošljavanja mladih (YEP) koji podržava Vlada Švicarske u partnerstvu sa više od 30 lokalnih zajednica (općine, gradovi i kantoni) razvio je program za razvoj poslovnih poduhvata pod nazivom YEP inkubator poslovnih ideja. U okviru YEP inkubatora poslovnih ideja je samo u 2018.godini pokrenuto preko 100 biznisa. Podršku mladim preduzetnicima nastavlja Investicijska fondacija IMPAKT. 

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP