GeekKako koristiti Skype

Kako koristiti Skype

U ovom tekstu naučit ćete kako koristiti Skype i upoznat ćete se s osnovnim značajkama koje ovaj program nudi. Pozivi putem Skype-a su besplatni.

Evo svih mogućnosti koje pruža Skype:

Osnovna usluga koja je besplatna je Skype-to-Skype poziv. U bilo koje vrijeme, na bilo kojem mjestu na zemlji. Kupite slušalice s mikrofonom za jasniji zvuk. Preuzmite Skype instalaciju.

kako koristiti skype

Započnite komunikaciju

Dodajte prijatelje koji koriste Skype pomoću funkcije pretraživanja jednostavne za upotrebu. Tada ćete moći nazvati besplatno. Poruke također možete razmjenjivati ​​putem sistema za ćaskanje koji Skype također podržava.

Dodajte ljude koji ne koriste Skype. Ne ograničavajte se na prijatelje i porodicu koji su njegovi korisnici. Pozivi na brojeve koji nisu Skype mogući su i pomoću opcije SkypeOut, ali ti se pozivi naplaćuju po nižoj tarifi.

kako koristiti skype

Ako koristite Microsoft Outlook, Outlook Express, Gmail, Hotmail ili Yahoo poštu, tada će vam biti lakše uvesti kontakte u Skype. Ako još nisu počeli koristiti ovaj program, možete im poslati pozivnicu da ga preuzmu besplatno i početi ga koristiti.

Da biste nazvali kontakt, kliknite desni klik miša i odaberite Start Call options. Odaberite kontakt i pritisnite veliko zeleno dugme na dnu zaslona.

Ostale opcije: besplatni video pozivi, razmjena trenutnih poruka, slanje teksta i pozivi putem mobilnih telefona naplaćuju se.

Kupite mali Skype kredit. Na taj ćete način moći koristiti Skype opcije plaćanja uz naplatu, poput govorne pošte i razmjene tekstualnih poruka, štedeći novac na pozivima. Koristite ovo ako kontaktirate ljude iz cijelog svijeta kako biste kupili svoj mrežni broj tako da vas mogu kontaktirati ljudi iz različitih dijelova svijeta po nižoj cijeni; za slanje tekstualnih poruka po nižoj cijeni; ili da prilagodite svoj Skype.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img