Yep inkubatorSalon ljepote “Eva”

Salon ljepote “Eva”

Eva Jurčević

Potreba za uljepšavanjem datira još iz doba starog Egipta a do danas je zadržala uzlaznu putanju.  Potražnja za uslugama uljepšavanja je velika jer žene u današnjem užurbanom načinu života nemaju vremena posvetiti se sebi kod kuće pa trebaju brzo i dugotrajno rješenje za lijep i njegovan izgled. Postoji zasićenje u konkurentnim salonima pa će biti lako uključiti se u tržište. Ženama Salon ljepote “Eva” nudi visokokvalitetne, profesionalne tretmane uljepšavanja koji dugo traju uz brzu izvedbu istih.  

Poslovna ideja o otvaranju kozmetičkog salona u Tomislavgradu nastala je kao rezultat velike zasićenosti u drugim kozmetičkim salonima što nudi brzo uključivanje na tržište.  Našem gradu je potreban novi salon koji će nuditi brzu, visokokvalitetnu uslugu u moderno uređenom poslovnom prostoru sa svom porofesionalnom aparaturom i najkvalitetnijim materijalima za izvedbu tretmana po povoljnijim cijenama.

Vlasnica već posjeduje razvijenu mrežu klijentica i zadržala je njihovo povjerenje radi velikog iskustva u radu u kozmetičkoj djelatnosti i kontinuranog nadopunjavanja znanja sa raznim seminarima i tečajima kako bi uspješno pratila nove trendove koji su od velike važnosti u svijetu ljepote.

Salon ljepote “Eva” ima raznoliku ponudu za žene iz različitih slojeva društava i svih dobnih skupina.

Većina tretmana koje nudi ima frenkventnost ponavljanja svakih 3 do 4 tjedna. Tretmani koji ce se obavljati u Salonu ljepote “Eva” su.

  • ugradnja gel noktiju,
  •  produživanje prirodnih noktiju pomoću šablona,
  •  trajni lak,
  • sve vrste depilacije,
  • usluga pedikure,
  • bojanje i oblikovanje obrva sa voskom, koncem i pincetom.

Ciljano tržište je Tomislavgrad i okolica za žene od 18 do 50 godina kojima su ovakvi tretmani postali nužni jer na brz način dobiju dugotrajan, kvalitetan prizvod koji donosi lijep i njegovan izgled.

Ovu vrstu posla jako dobro poznaje, ima veliko iskustvo u radu te posjeduje nekoliko završenih seminara u kozmetičkoj djelatnosti. Posao pokreće jer ima privlačnu poslovnu ideju. U Salonu ljepote “Eva” nudit ce kozmetičke usluge klasične manikure, ugradnja gel noktiju, trajni lak, pedikure, šminkanja te depilacije. U današnjem modernom i ubrzanom načinu života velika je potražnja za navedenim uslugama. Postavljeni su razumni ciljevi za ostvarivanje profita. Lako komunicira sa klijenticama i nudi brzu i kvalitetnu uslugu kozmetičkih tretmana u novouređenom, modernom kozmetičkom salonu. Ovaj poslovni poduhvat je pravovremen jer postoji veliko zasićenje u konkurentnim salonima.

Prednost usluge koja se nudi u usporedbi sa konkurentima je visoka kvaliteta proizvoda, brže pružanje usluge, prihvatljivija cijena, raznovrsnost ponude i garancija na proizvod.

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img