Yep inkubatorU općini Kakanj podrška za pet novih poslovnih poduhvata!

U općini Kakanj podrška za pet novih poslovnih poduhvata!

Svaka vaša ideja koja uz pomoć Impaktove mentorske i finansijske podrške evoluira u održivi biznis donosi puno zadovoljnih osmijeha i ličnu satisfakciju budućih preduzetnika, kao i razvoj i napredak lokalne zajednice.

Danas je stručna komisija u Kaknju nakon finalne prezentacije svih kandidata koji su ostvarili pravo na prezentovanje, odabrala pet najboljih poslovnih ideja. Među najboljim biznisima ovoga puta, našli su se: “Solvio d.o.o.” – Adnan Tiro, “PČELARSTVO AJLA” – Ajla Omerhodžić, “GRAFOVEZ d.o.o.” – Adisa Erkočević, “AQUA VOD” – Bećir Aliefendić i “FAST-FOOD CITY” – Mersiha Jašarspahić

Finalnoj prezentaciji projekata prisustvovao je i gradonačelnik općine Kakanj Mirnes Bajtarević, koji je svojim mladim sugrađanima pored motivirajućih rijeći ohrabrenja poželio veliki uspjeh u poslovnoj avanturi koja je pred njima.

Na kraju želimo se od srca zahvaliti svim kandidatima na izvrsnom radu, na punoj odgovornosti i apsolutnom povjerenju, na stalnoj preciznosti i dobrim idejama. Želimo vam da nastavite s istim entuzijazmom, ostvarujući nove pobjede! Sretno dragi naši!

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Brojanje glasova:

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT Grupacija spot_img