back to top
LifestyleNajboljih 6 novih igrica za djecu

Najboljih 6 novih igrica za djecu

TNT Kids TV donosi vam spisak igrica koje će oduševiti vaše dijete, a koje možete igrati na našoj platformi POTPUNO BESPLATNO!

TNT Kids TV donosi vam spisak najboljih 6 novih igrica za djecu, a koje možete igrati na našoj platformi POTPUNO BESPLATNO! Riječ je o šest igrica za djecu koje razvijaju dječiju motoriku, kreativnost, te stvaralaštvo.

Traffic Run igrica

Kontrolirajte promet i pomozite automobilima da prođu bez naleta. Rezultat je dobar kada automobil prolazi sigurno. Dodirnite / kliknite automobil da biste ga zaustavili. Dodirnite / kliknite ponovo za početak.

 Igrajte igricu Traffic Run na TNT Kids TV.

Igrica 2048

Pridružite se brojevima i dođite do pločice 2048! Ovo je igrica za djecu koja će pomoći razvijanje njihove logike i pamćenja.

Koristite tipke sa strelicama za pomicanje pločica. Kada se dodirnu dvije pločice s istim brojem, one će se spojiti u jednu! Igrajte igricu 2048 na TNT Kids TV.

Igrica za djecu Minecraft Helicopter Adventure

Minecraft Helicopter Adventure zabavna je internetska igra pogodna za sve uzraste.
 
Ovaj put trebate našeg lovleyja Stevea voditi helikopterom do mjesta za slijetanje. Napravite savršenu stazu i izbjegavajte prepreke na putu. 

Na nekim razinama trebate odabrati ključ da biste pojasnili područje slijetanja. Zabavite se i vratite se po još besplatnih igara.

Igrajte Minecraft Helicopter Adventure na TNT Kids TV.

Besplatne igrice Void City Igrica

Void City je rekreativna natjecateljska igra u kojoj igrač proždirući grad stvara prazninu. WASD ili prijeđite prstom da biste kontrolirali prazninu.

Igricu Void City igrajte besplatno!

najboljih 6 novih igrica za djecu
Void City je zabavna igrica

Igrice za decu Bubble Planets

Bubble Planets zabavna je pucačka igra s mjehurićima s jedinstvenom temom. Spojite mjehuriće koji izgledaju poput planeta i postizite najvišu ocjenu.

Igrajte Bubble Planets za beskrajnu zabavu!

Tko želi biti milijunaš

Svi žele biti milijunaši, ali u igri Milijunaš. Najbolji kviz, pruža vam se prilika. 15 pitanja svakom od njih s 4 odgovora. Tačni odgovori – put do bogatstva. Testirajte svoje znanje i svoje živce na testu.

Napokon, igrajte igricu za djecu Milijunaš!

Pročitajte i ovo:

MOŽDA TE ZANIMA

Supported by TNT GrupacijaTNT GROUP